Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vänner är dyrbara gåvor!

Tänk att få vakna upp och veta att tio meter ifrån mig finns min närmsta vän som jag kan prata med.

Det känns fortfarande overkligt att jag har tillgång till den närheten . När man alltid har vänner å fam omkring sig så glömmer man deras värde och betydelse för en i livet. Eftersom man sällan hinner vara ifrån så länge att en saknad uppstår . Men efter en tag smyger den fram och när dom sen kommer till dig, då kommer den riktiga insikten om värdet hos en vän ❤️
Så nu är det mest synd om Christina som får sitta och lyssna på mig hela dagarna . Efter 3 mån utan att prata svenska så finns det lite sparat. 😀 stackars henne
En dag på stranden kan nog förgylla

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan