Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Upptäck det vackra i det enkla

Sponsrad inlägg i samarbete med Topformula.se

Hämta andan med Topformula!

kaffe online
En osötad ekologisk rödbetsjuice helt utan tillsatser.

Topformula är en fabrik som gör skillnad och skiljer sig från andra.

Njut av det goda, sköna och vackra i livet och låt dig dagligen fyllas med superfood som ger dig ny energi och livskvalité.

Ett tillskott kan ibland vara nyckeln till både en piggare kropp, klarare sinne och gladare känslor. Genom topformulas svensktillverkade hälsokost kan du hjälpa dig själv att bevara din inre balans på ett smidigt och hållbart sätt. 

Frihetshälsa är ett liv i balans

hälsotillskott
Traditionellt växtbaserade läkemedel vid förkylning.

Frihetshälsa är ett signum för att leva i frihet med och i sin kropp, själ och sinne och likaså är företaget Topformula och deras otroligt prisvärda produkter som du lätt kan beställa hem från nätet utan frakt.

Det här är företaget där kropp, själ och sinne får mötas i ett helande, uppbyggande och bevarande, med möjlighet till att uppnå ett välmående på ett sätt som strävar mot det naturliga, enkla, grundläggande och rena. 

When we loose power, we loose power

Vi alla vill känna oss bra på insidan, hålla oss hälsosamma och vara ledaren i vårat egna liv och en viktig faktor till den balansen är näring. Genom att lära dig om hur din kropp fungerar och behöver kan du bli ledaren i ditt liv och styra mot dina drömmar och frihetshälsa. Men det kräver så klart en investering från dig, och det är att du tar hand om dig själv och ger dig själv den kärlek, omsorg och hälsa som ni kropp behöver.

Genom att ta hand om oss själva, ge oss kärlek och omsorgen vi behöver kan vi blomstra och bli både starkare och mer harmoniska till det som händer omkring oss.

En god kost handlar om att ge sig själv kärlek

Vikten av en näringskost handlar inte i första had om vårat utseende och kroppsform som  utan jag skulle vilja säga att det är en av de grundläggande vägarna till ett liv med mindre smärta, motstånd, utmattning och nedstämdhet.

Vi kan faktiskt läka oss själva i både själen, kroppen och sinnet med hjälp av rätt näring

Som Holistisk Hälsocoach

Mitt jobb som holistisks coach handlar till stor del om att ge dig möjlighet att hitta hem till den bästa versionen av dig själv och samtidigt lära dig bli mer medveten om dina behov och önskningar.

Genom den medvetenheten och kunskapen kan du på ett lättare sätt hitta dina vägar, verktyg och produkter som din hälsa och livskvalité behöver för att bli både mer balanserad, hållbar och långsiktig.

Rekommendation

Som den YogaRunner jag är med en kost som till 98 % är vegetarisk rekommendera jag tillskotten som Topformula har för både veganer (Topformula Vegan) och idrottare ( Topformula Sport).

Just nu kan både D-vitamin och Omega-3 vara tillskott som boostar vårat system, vilket Topformula har riktigt fömånliga priser på.

Besök gärna Topformulas hemsida för att hitta just det tillskottet som du behöver i dagsläget, och skulle du behöva tips och råd kan du alltid kontakta mig för konsultation.

kaffe online

kaffe online
Perfekt för det mörkare halvåret.

Lämna ett svar

Till startsidan