Powerful Women

Powerful Women

powerful women
Du är din egen ledare

 

Har du någonsin balanserat varenda sekund av ett dygn som om det vore det mest värdefulla?

Jag önskade att jag gjorde det, men så var det inte.

Snart är sen och nu finns inte. Det går i 110

”Fast det är ju mitt val”?

Det var så här det var för mig när jag förstod att mina superkrafter började ta slut och kände att min kropp och tankar mer plågade mig än stärkte mig.

Det här kan vara något för just dig super starka kvinna!

Nyttig kost och träning med ouppnåeliga mål, och en malande känsla av att aldrig vara nöjd och tillräcklig .

Det gick till och med så långt att jag insåg att jag faktiskt hade börjat utveckla en form av ätstörning som visade sig vara ortorexi och som sen övergick till både anorexi och bulimi.

Allt handlade egentligen bara om att kunna hålla alla mina bitar i det inre och yttre livet på plats.

 

Har du tänkt på hur skönt det skulle vara att få berätta för någon om dessa tankar och känslor?

Tänk dig att få mötas upp av ett tryggt och säkert omhändertagande när smärtan, rädslan, oron & frågorna är dyker fram och plågar dig som mest. Min upplevelse då jag befann mig i just det här stadiet i mitt liv var att jag just saknade den möjligheten. Vilket idag är anledningen till att jag både skrivit en bok, driver olika kanaler online och har min coachnign och vägledning just online.

Med min förståelse och personliga erfarenhet vill jag göra det möjligt för dig att både utvecklas & ta ansvar för ditt egna psykiska välmående.

Jag fick alla mina till synes motstridiga krafter i balans . genom vägledning, guidning och helt nya verktyg som jag aldrig tidigare använt. Men framförallt handlade det om att se mig själv som en “Powerful Women”som ville lyfta fram mig själv som kvinna. 

Tillsammans med fantastiska lärare fick jag:

  • Ta mig hem till mig själv
  • Komma närmre min kärna
  • Framåt i min personliga livsuppgift
  • Stiga uppåt i min kraft 
  • Lysa  i min skönhet
  • Bli ett med mig själv

 

Jag fick lära mig att stå i min kraft, röra mig med power och tala utifrån min visdom och kärlek som jag  har fått och bär på. Det blev en resa in i mig själv och till mig själv som till slut slutade just här där jag är idag.

Mer lyckligare, framgångsrikare, häslosammare, balanserad och starkare än någonsin, med sådan tacksamhet för mitt liv och allt jag både har fått varit med om men också är med om varje dag.

Jag tackar min kropp idag dagligen för all den glädje och lycka den ger mig i mitt liv.

powerful
En bok om förståelse

I dag både berättar jag, lär ut, guidar och coachar andra i dom verktygen som läkte mig och fick mig att vända om mitt liv.

 

Lämna ett svar

Till startsidan