Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nytt långt & tjockt hår

Sponsrat inlägg

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV

HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 

Nu kommer vi till ett ämne som jag bara älskar, hår och styling. Håret har alltid varit viktigt för mig, bara håret ser bra ut så löser sig resten är min filosofi.

Nu har jag då inte det tjockaste håret vilket jag ibland önskade då jag då skulle kunna göra så  mycket mera med det, och det har ju inte direkt blivit tjockare med åren. Men det är ju då detta fantastiska företag finns där och kan lösa hela problemet galant.

Deras produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, och nu är det dags för mig att få hjälp med mitt hår.

 

Här får vi följ med i på en spännande resa och låta oss inspireras med tidlösa stilar och elegans som vi enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions.

Det som gör det här företaget extra attraktivt är att dom faktiskt har en egen support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.

Tänk dig själv att du står där på lördag kvällen och ska ut på gallej och får inte till håret som du vill, då har du en inspirerande support som du kan ringa och få tips på precis det du behöver för kvällen.

Riktigt lyxigt tycker jag.

 

LUXURY HAIR CARE

Det här är en exklusiv serie med hårprodukter av högsta kvalité som jag fastnade för, som är utvecklat av ett team experter i samarbete med en av Sveriges bästa hårvårdsfabriker. Poze Luxury Hair Care består av hårprodukter som är anpassade till alla typer av löshår där dom kan garantera att hårprodukterna är kompatibla med just min valda hårförlängning utan att dess kvalite` kommer att påverkas.
Genom att dom har dessa kvalitativa hårvårdsprodukterna så kan jag som kund utesluta problem som orsakas av just ingredienser i hårprodukter som kan skada eller påverka mitt löshår.

 

I deras sortiment hittade jag bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip.

 

Ser verkligen fram emot att få både längre och tjockare hår tillsammans med produkter som kommer göra mitt hår mer hållbart och en support som kan inspirera, tipsa och hjälpa mig bevara snygga, spännande, nya och fantasifyllda frisyrer både till fest och vardags.

Lämna ett svar

Till startsidan