Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så får du ditt hem att lukta gott dygnet runt

Med ekovänliga doftljus kan du få ditt hem att lukta gott hela tiden.

Då ska du verkligen passa på att skaffa dig dessa fina doftljus som luktar suveränt gott när du tänder dem. De luktar gott även om du inte tänder dem för de avger god lukt hela tiden.

Dessa doftljus är ekonvänliga och du hittar du på hittar dem på Harmony Home. Precis som namnet låter så kan du få ett harmoniskt hem med dessa ljus för det har jag fått. På engelska heter dessa Authentic Aromatherapy Candles . Jag älskar lukten av ljus och det får mig att alltid tänka tillbaka till dagisperioden av mitt liv. Jag gick på Montesoridagis och kring jul fick vi lära oss att stöpa ljus. De hade då fyllt kastruller med parraffinvax så fick vi gå runt den och sänka snören i den och vänta en stund däremellan. När första lagret hade torkat fick vi sänka snöret igen tills att det blev tjockare och tjockare. På detta sätt fick jag tidigt under min barndom lära mig att stöpa ljus. Jag minns också att jag hade en vit klänning för vi hade lucia och jag fick vara en simpel tärna med glitter i håret.

Dess doftljus luktar inte som vanliga ljus för dessa har aromiska dofter. Jag tycker bättre om dessa lukter även om vanliga ljus alltid kommer föra mig tillbaka till min barndom. Den lukt jag älskar mest av allt här på jorden är lukten av barnängens tvål för mig är det dagis med stor D.

 Att tänka på för ett säkert och behagligt användande av doftljus

Innan ljusen tänds första gången se till att inget förpackningsmaterial finns kvar. Ta bort brandfarligt material och ställ ljuset utom räckhåll för barn och husdjur. För bästa livslängd håll vekarna trimmade till ca 7-8 mm. Håll vaxet rent från rester av veke, tändstickor och annat brännbart material. Ställ inte ljuset i drag och lämna aldrig brinnande ljus utan uppsikt. För maximal doft och livslängd brinn gärna dofljus 2-3 timmar varje dag.

Lämna ett svar