Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Detta kallas för Ninjaplast

Har du hört talas om Ninjaplast och har du provat det?

Jag har min mobil med mig överallt för att inte missa någon mail från något företag som skriver till mig. Jag har blivit som besatt att jag har min bild på för att inte förväxla den med andras telefoner. Även om jag är i köket och prova något nytt som Ninjaplast så måste telefonen vara med.

Bästa vännen i köket

Detta är en plastfilm som är starkare och sluter tätt. Den är PVC fri och mikrovågsungssäker. Det är ven bästa av allt den unika skärklingan, som gör hanteringen snabb och fummelfri. Färre svordomar i köket kan jag lova er. Dessutom får du mer tid över till annan som är mycket roligare. De kallar detta för Ninjaplast och ni får prova den själv för att kunna avgöra om namnet är passande eller inte.

Det låter som om denna plast har svarta bältet i hur bra den kan vara för att förvara mat med. Det är lätt att klippa av ett stycke från den och plasta om mat som blir över eller en macka som du inte vill ska torka ut. Tar du med dig matlåda till jobbet är denna plast ett måste både i ditt hem och på jobbet.

 

Lämna ett svar