Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Samarbete och kontakt

Vill du också tjäna stora summor pengar på din blogg?

För samarbete och sponsring vänligen kontakta mig på malinblomquist@blogbiz.se

tjäna pengar
Att tjäna pengar på sin blogg är mycket lättare i dag. Än vad det var för flera år sedan. Numera kan vem som helst tjäna pengar på sin blogg och sociala medier. Bara stick ut med din hobby och tjäna pengar medans du sover. Hur lätt som helst. Tex jag är intresserad av Yoga och då kommer företag inom hälsa och annonserar hos mig. Det beror på vilken målgrupp man har när man ska tjäna pengar på sin blogg.

Premiumbloggare på blogbiz.se bloggportal

Hur kan man tjänar pengar på sina sociala medier?

Att starta och hur du tjänar pengar på en blogg har aldrig varit enklare än det är idag.

För inte så länge sedan kunde det ha kostat dig tio tusentals om inte hundra tusentals kronor att skapa en webbplats och underhålla den. Att tjäna pengar på en webbplats var lika svårt. PayPal var i sin linda, Stripe fanns inte och e-postmarknadsföring var inte i närheten så flexibel som den är nu.

Idag kan du dock starta, underhålla och tjäna pengar på en blogg på WordPress med bara runt tusen kronor (detta kan variera beroende på vad du behöver göra). Men bara för att det är lättare att du tjänar pengar med din blogg idag, betyder inte att de flesta bloggare gör det.

Enligt Convertkits bloggrapport 2017, rapporterade proffsbloggare en genomsnittlig vinst på $138 064 det senaste året, medan amatörbloggare (som utgjorde 86% av de undersökta) endast tjänade $9 497.

Detta är fruktansvärt, särskilt när man betänker att de flesta bloggare startar en blogg så att de kan vara sin egen chef och sluta sina tråkiga 8-till-5 jobb. Jag är min egen chef och bestämmer när jag ska till jobbet och när jag ska stanna hemma. Jag bloggar både hemma och när jag sitter på ett café. Har inte längre några tider att passa förutom datum då sponsrade inlägg ska vara på plats i bloggen.

Söker du ekologisk och kravmärkt kaffe att köpa online samt kräver att det ska vara hovleverantör då ska du besöka Wendelins kaffe som är den finaste kaffet och nyrostad.